Gym is voor iedereen        

bekijk voor alle actuele informatie ook de Facebook pagina


Volwassen gym

Bent u een beetje uitgekeken op uw eigen sport? Ook geen zin om altijd dezelfde sport te doen? Beweegt u op dit moment voor uw gezondheid maar vind u het niet leuk? Als op alle vorige vragen het antwoord ''JA'' is dan wordt het tijd voor iets nieuws. En dan bent u nu aan het goede adres bij gym voor volwassenen. Dit betekend iedere les andere sporten en spellen. Altijd iets lekker fanatieks afgewisseld met leuke spellen of uitdagende sporten. Het is voor iedereen tussen de 18 en ongeveer 60 jaar, mannen en vrouwen door elkaar. Momenteel is het het grootste gedeelte van de groep dertigers. We houden rekening met alle niveau verschillen en iedereen moet op zijn eigen niveau mee kunnen doen. Voorbeelden van activiteiten zijn te zien in de filmpjes sommige zal je herkennen maar vaak proberen we ook iets volledig nieuws uit.

Wil je ook een keer mee doen schrijf je dan in voor een proefles. Vul het inschrijfformulier in en geef bij bericht alvast jou voorkeursdatum aan voor de gratis proefles. Hierna wordt er via de mail contact opgenomen om een definitieve datum vast te stellen. Tijdens deze proefles doe je mee met de rest van de groep die al wekelijks komt sporten. (zie corona maatregelen)

Locatie gymzaal het cluster

De gymzaal zit tussen 2 basisscholen in, de achtbaan en de avonturier. Om de gymzaal te betreden zal je door de dubbele blauwe deur moeten lopen en dan rechtsaf zijn de kleedkamers. Kleedkamer 1 is voor de dames en kleedkamer 2 (het gangetje door voorbij de toiletten aan de rechterkant) is voor de heren. Vanuit de kleedkamer kan je de gymzaal betreden en de kleedkamers gaan op slot tijdens de les. Er is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig rondom het pand. 

Tijd en kleding:

Vrijdag avond is er les en bijna het hele jaar in de gymzaal maar in de zomer gaan we ook naar buiten. Vanaf 19:30 gaan de kleedkamers open van de gymzaal en kan er omgekleed worden. Na het omkleden mag je alvast de zaal in komen. Dan zetten we de materialen klaar en dan zal vanaf 19:45 de les starten! De les eindigt om 21:00 uur en daarna omkleden Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht i.v.m. eigen veiligheid, hygiëne en de zaalvloer. Een flesje water is erg aan te raden om tijdens een rust moment in de les iets te kunnen drinken. 

Vakantie dagen waarop er geen les is:


2021:

22 en 23 oktober herfstvakantie

24 en 25 december kerst

31 december, 1,7 en 8 januari kerstvakantie


Vakantie dagen waarop er geen les is:


2022:

31 december, 1,7 en 8 januari kerstvakantie

4 en 5 maart, voorjaarsvakantie

6 en 7 mei, meivakantie (komt nog een week bij)


Inschrijven volwassen gym

Aantal deelnemers:

Vanwege de corona maatregelen passen er voorlopig in de gymzaal maximaal 12 deelnemers, zonder corona kunnen er 16 in de gymzaal. Momenteel bestaat de groep uit ongeveer 6 deelnemers.

   Abonnementen:                                     Data:                                                 Aantal Lessen:                Prijs:                     

Periode 1

10 september 2021 - 19 november 2021

10 lesweken

€ 80

Periode 2

26 november 2021 - 18 februari 2022

10 lesweken

€ 80

Periode 3

25 februari 2022 - 13 mei 2022

10 lesweken

€ 80

Inhaal periode (4)

20 mei - 01 juli 2022 wegens mogelijk uitval i.v.m. corona

7 lesweken

€ -

Jaarabonnement

10 september 2021 - 13 mei 2022

30 lesweken

€ 210


Indien u een keuze heeft kunnen maken dan kan u inschrijven en uw plaats reserveren in de groep door de betaling over te maken naar:

J. Augustinus 

Rekeningnummer: NL59 INGB 0008 8601 02 

Onder vermelding van: Volledige naam kind + sportgroep + gekozen abonnement

(Voorbeeld: Piet Jansen, volwassengym, jaarabonnement)