top of page

Volwassen gym

Bent u een beetje uitgekeken op uw eigen sport? Ook geen zin om altijd dezelfde sport te doen? Beweegt u op dit moment voor uw gezondheid maar vind u het niet leuk? Als op alle vorige vragen het antwoord ''JA'' is dan wordt het tijd voor iets nieuws. En dan bent u nu aan het goede adres bij gym voor volwassenen. Dit betekend iedere les andere sporten en spellen. Altijd iets lekker fanatieks afgewisseld met leuke spellen of uitdagende sporten. Het is voor iedereen tussen de ongeveer 24 en ongeveer 60 jaar, mannen en vrouwen door elkaar. Momenteel is het het grootste gedeelte van de groep dertigers en veertigers. We houden rekening met alle niveau verschillen en iedereen moet op zijn eigen niveau mee kunnen doen. Voorbeelden van activiteiten zijn te zien in de filmpjes, en iedere week is er weer een ander aanbod en een verrassing wat we gaan doen die les.

Wil je ook een keer mee doen schrijf je dan in voor een proefles. Vul het inschrijfformulier in en geef bij bericht alvast jou voorkeursdatum aan voor de gratis proefles. Hierna wordt er via de mail contact opgenomen om een definitieve datum vast te stellen. Tijdens deze proefles doe je mee met de rest van de groep die al wekelijks komt sporten. 

Locatie gymzaal het cluster

De gymzaal zit tussen 2 basisscholen in, de achtbaan en de avonturier. Om de gymzaal te betreden zal je door de dubbele blauwe deur moeten lopen en dan rechtsaf zijn de kleedkamers. Kleedkamer 1 is voor de dames en kleedkamer 2 (het gangetje door voorbij de toiletten aan de rechterkant) is voor de heren. Vanuit de kleedkamer kan je de gymzaal betreden en de kleedkamers gaan op slot tijdens de les. Er is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig rondom het pand. 

Tijd en kleding:

Vrijdag avond is er les en bijna het hele jaar in de gymzaal maar in de zomer gaan we ook naar buiten. Vanaf 19:30 gaan de kleedkamers open van de gymzaal en kan er omgekleed worden. Na het omkleden mag je alvast de zaal in komen. Dan zetten we de materialen klaar en dan zal vanaf 19:45 de les starten! De les eindigt om 21:00 uur en daarna omkleden Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht i.v.m. eigen veiligheid, hygiëne en de zaalvloer. Een flesje water is erg aan te raden om tijdens een rust moment in de les iets te kunnen drinken. 

Kortingsactie:

Neem nu ons gehele sportjaar af van 2024/2025 en ontvang een mooie korting met de volgende kortingscode:

Jaarkaart2024

 

Aantal deelnemers:

In de zaal passen maximaal 16 deelnemers om voldoende beweegruimte over te houden. Momenteel zijn er ongeveer 7 deelnemers per week, er is nog voldoende ruimte om je aan te melden.

Abonnementen 2024/2025

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan!

Leuk dat je mee wilt doen! Je hoort snel van ons

Direct
inschrijven

Geen les op de volgende dagen:

13 en 14 september kermisweek Voorhout

1 en 2 november herfstvakantie

27, 28 december en 3, 4 januari kerstvakantie

28 februari en 1 maart voorjaarsvakantie

11 en12 april bloemencorso

18 en 19 paasweekend

25, 26 april en 2,3 mei meivakantie

6 en 7 juni pinksterweekend

 

Speciale les:

25 en 26 oktober Halloween gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

29 en 30 november pietengym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

21 en 22 februari carnaval gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

bottom of page