top of page

Lasergamen!

Lasergamen is 1 van onze nieuwste activiteiten die je vanaf nu ook kan huren voor bij jou thuis, op je werk, voor een weekje weg of omdat je een partijtje gaat vieren met de hele klas in het bos! Lasergamen is erg laagdrempelig en kan al gedaan worden vanaf 5 jaar oud. Je krijgt van ons uitleg over hoe de guns te gebruiken zijn en welke spelvormen je er mee kan doen. De guns kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, regen en zand zijn ze geen fan van en de guns hebben een bereik tot wel 40 meter afstand, ook buiten met mooi weer! Wil je het helemaal mooi maken vraag dan een sportief verjaardags feestje aan in de gymzaal in combinatie met lasergamen en je krijgt een gave locatie met voldoende verstopplekken en een instructeur die met jullie 1,5 uur aan de slag gaat.

 

Optie 1: Je kan spelen met de kleur paars, hiermee speelt iedereen voor zichzelf en niemand heeft teamgenoten. Ga je af dan kan je na 10seconde je gun resetten en weer meespelen. 

 

Optie 2: Je kan met de kleuren rood tegen blauw spelen. Nu speel je in 2 teams tegen elkaar en heb je teamgenoten met wie je kan samenwerken, een mooie vervolgstap om het spel weer een nieuwe wending te geven. Je kan natuurlijk eindeloos variereren van teams. Je krijgt van ons een set lintjes erbij zodat je van ver al kan zien of iemand in jouw team hoort of niet. Ook hierbij kan je kiezen om nadat je af bent weer te resetten en mee te doen of als je af bent ga je het spel uit en je kijkt welk team het laatste over blijft. 

 

Optie 3: Last man standing, hierbij speelt iedereen weer met paars, iedereen die af is gaat het spel uit en zo blijven er steeds minder spelers over. De laatste speler wint. Mocht er nog 5 minuten nog geen winnaar zijn dan mogen de spelers die al af zijn vanaf een vast punt helpen met het afkrijgen van de laatste spelers die nog in het spel zijn. 

 

Met deze 3 variaties kan al snel 2 uur gespeeld worden. Als je dan ook nog eens van teams wisselt, van locatie wisselt of een grote pauze inlast is een middag of een hele dag snel gevult. 

 

Kosten voor de hele set met 26 hand guns en 2 grote shotguns: Tijdelijke actie prijs!

Door de weeks:

1 dag: €108         (omgerekend €4,50 per gun per dag)

2 dagen: €192     (omgerekend €4,- per gun per dag)

hele week: €395  (omgerekend €2,35 per gun per dag)

 

Borg voor de guns: €100, deze wordt binnen 1 werkdag na het inleveren van de guns terug gestort op de rekening waarmee betaald is.

De guns zitten in een kist en kunnen opgehaald worden in Voorhout. Naar je toegebracht worden of verzenden via de post komen extra kosten bij die indien gevraagd berekend zullen worden.

IMG20230625153805.jpg
IMG20230625153619_edited.jpg

Reserveren

Dankjewel voor jouw reservering.

bottom of page