top of page

Sportieve bedrijfsuitjes

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken! Kies uit 1 van de onderstaande opties en beleef een gave middag of avond met je collega's. De activiteiten zijn gericht op groepen, speel activiteiten tegen elkaar of juist met elkaar. Leer elkaar op sportief vlak kennen, wie van je collega's is nou bloed fanatiek, wie kan er niet winnen zonder vals te spelen? Je ontdekt het met 1 van de 7 bedrijfsuitjes!

De bedrijfsuitjes kunnen gehouden worden in Voorhout maar ook bij u op locatie. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over 1 van de opties neem dan even contact op! Het combineren van meerdere activiteiten kan ook waardoor er een op maat gemaakt aanbod gecreëerd wordt. 

Opties bedrijfsuitjes:

Boogschieten:

Leer de technieken van het boogschieten, speel leuke wedstrijdjes met de punten die te halen zijn op de schietschijf. Ook spelen we een samenwerkingsvorm waarbij het team samen moet werken om zo snel mogelijk worden te verzamelen door steeds op letters te schieten. De activiteit wordt aangevuld met allerlei spellen die in het teken staan van plezier, strijd, mikken en samenwerken.

Tijdsduur: 60 minuten

Levend stratego:

Een spel waarbij een grote ruimte nodig is, een groot open veld of een bos met schuilplaatsen. Het spel wordt gespeeld in 2 teams die de eigen vlag moeten verdedigen en de vlag van de ander moeten veroveren. Iedere deelnemer krijgt een rang kaartje (rang 1 t/m 10) en zal hiermee het spel spelen. Kom je een tegenstander tegen met een lagere rang dan win jij en mag je verder. Degene die zijn rang kwijt is moet een nieuw kaartje halen en zal met zijn nieuwe kaartje het spel weer betreden. Welke spelers blijven achter om te verdedigen, wie gaan er juist op jacht naar de vlag, wie van het team neemt initiatief en komt met goede ideeën of communiceert met de rest van zijn teamgenoten.

Tijdsduur: 60-90 minuten 

Bootcamp:

Allerlei activiteiten en vormen waarbij je lichaam traint op conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Er zullen activiteiten zijn die je individueel doet, die je op je eigen tempo kan doen of juist met zijn alle tegelijk. Zweten en een hoge hartslag zullen zeker aanwezig zijn in deze les. De meeste oefeningen zullen gedaan worden met het eigen lichaamsgewicht en halters zullen niet nodig zijn om er een intense les van te maken!

Tijdsduur: 60 minuten

Samenwerkingsspelen:

Deze activiteit staat vol van samenwerkingsvormen hoe kan je de opdrachten die je krijgt het snelste of het slimste oplossen. Zonder communicatie, een idee en een taakverdeling gaat het niks worden. Wie neemt een leidersrol op zich en wie vind alles best en loopt met de rest van het team mee. Voor een leidinggevende misschien het moment om naar voren te treden of juist te kijken welke karakters er in zijn team zitten. De activiteiten kunnen op verzoek ook met water gedaan worden voor extra plezier!

Tijdsduur: 60 minuten

Ultimate Frisbee: (filmpje)

Een super snelle sport waarbij samenwerken essentieel is. Een sport die voor bijna iedereen nieuw zal zijn! Eerst lekker oefenen met gooien en vangen en dan snel het spel gaan spelen. Speel de frisbee over tot dat 1 van jou teamgenoten de frisbee vangt in de end zone om een punt te scoren. Dit staat garant voor veel plezier!

Tijdsduur: 60 minuten

Flag football: (filmpje)

Dit lijkt op american football alleen is dit contactloos. Stop je tegenstander door 1 van zijn flag's af te pakken als hij de bal vast heeft. Kom binnen 3 pogingen in de end zone en scoor een punt anders krijgt het andere team de bal! Eerst oefenen met gooien en vangen, het afpakken van lintjes in een 1 tegen 1 situaties en daarna snel het spel spelen in teams.

Tijdsduur: 60 minuten

Laser gamen:

Ga in teams met elkaar de strijd aan met nerf guns. Een gymzaal vol met materialen om achter te schuilen en om vandaan te schieten met lasergames. Wordt je geraakt dan geeft je gun een geluid af en ben je een leven kwijt en mag je de volgende ronde weer mee doen. Welk team blijft het langste over. Ook spelen we de variant ieder voor zich welke speler blijft als laatste over.

Tijdsduur: 60 minuten

IMG20230625153619_edited.jpg

Prijslijst:

0-20 deelnemers = € 150

21+ deelnemers = in overleg

De prijs is inclusief voorrijkosten in de bollenstreek exclusief gymzaal huur. En de prijs is voor 1 activiteit. Het is mogelijk om 2 of meerdere activiteiten achter elkaar te plannen.

bottom of page