top of page

                                Gym Fun 

September 2019 is de groep Gym Fun gestart voor de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 gestart. Dit is een logische vervolg groep na de kleutergym. In deze groep zullen de kinderen in aanraking komen met de echte sporten ze zullen de technieken en tactieken leren die daar bij horen. Ook leren ze om in teams samen te werken om zo tot score te komen. Maar ook vooral de echt leuke activiteiten van gym komen aan bod tijdens deze lessen.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Slagbal, paaltjes voetbal, trefbal, touwzwaaien, handbal, badminton, boogschieten, boksen, salto's, hockey, korfbal, klimmen, jagerbal, pionnen gooien, trefbal en nog veel meer...

De kracht van deze groep is dat we iedere week een ander aanbod hebben!

Tijd, locatie en kleding

De lessen zijn iedere vrijdag in gymzaal het cluster  en starten om 16:30 uur. De lessen zullen stoppen om 17:15 uur.  De kleedkamer indeling is als volgt: de jongens in kleedkamer 2 en de meisjes in kleedkamer 1. Tijdens de lessen wordt sportkleding gedragen en zaalschoenen. (gymschoenen) 

Hou je ook zo van de gymlessen op school dan is Gym-Fun zeker iets voor jou om aan mee te doen. Wie zou er nou niet extra gym willen hebben in de week?


Aantal deelnemers:

Gym fun kunnen 24 deelnemers aan mee doen (17/30 bezet

Let op VOL=VOL


Indien u een keuze heeft kunnen maken dan kan u zich inschrijven en uw plaats reserveren in de groep na akkoord dat er plaats is kunt u de betaling overmaken naar:

J. Augustinus 

Rekeningnummer: NL59 INGB 0008 8601 02 

Onder vermelding van: Volledige naam kind + sportgroep + gekozen abonnement

(Voorbeeld: Piet Jansen, gymfun, jaarabonnement)

Geen les op de volgende dagen:

21, 22 en 28, 29 oktober herfstvakantie

23 en 24 december kerst

30, 31 december en 6, 7 januari kerstvakantie

3 en 4 maart, voorjaarsvakantie

21 april koningsspelen

28, 29 april en 5, 6 mei, meivakantie

19 en 20 mei hemelvaart


Speciale les:

30 september en 1 oktober feestlessen ivm ons 5 jarig jubileum!

7 en 8 oktober vriendjes en vriendinnetjes les

14 en 15 oktober Halloween gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

2 en 3 december pietengym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

bottom of page