top of page

                                Gym Fun 

September 2019 is de groep Gym Fun gestart voor de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 gestart. Dit is een logische vervolg groep na de kleutergym. In deze groep zullen de kinderen in aanraking komen met de echte sporten ze zullen de technieken en tactieken leren die daar bij horen. Ook leren ze om in teams samen te werken om zo tot score te komen. Maar ook vooral de echt leuke activiteiten van gym komen aan bod tijdens deze lessen.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Slagbal, paaltjes voetbal, trefbal, touwzwaaien, handbal, badminton, boogschieten, boksen, salto's, hockey, korfbal, klimmen, jagerbal, pionnen gooien, trefbal en nog veel meer...

De kracht van deze groep is dat we iedere week een ander aanbod hebben!

Tijd, locatie en kleding

De lessen zijn iedere vrijdag in gymzaal het cluster  en starten om 16:30 uur. De lessen zullen stoppen om 17:15 uur.  De kleedkamer indeling is als volgt: de jongens in kleedkamer 2 en de meisjes in kleedkamer 1. Tijdens de lessen wordt sportkleding gedragen en zaalschoenen. (gymschoenen) 

Hou je ook zo van de gymlessen op school dan is Gym-Fun zeker iets voor jou om aan mee te doen. Wie zou er nou niet extra gym willen hebben in de week?

 

Aantal deelnemers:

Gym fun kunnen 30 deelnemers aan mee doen (23/30 bezet

Let op VOL=VOL

Abonnementen

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan!

Leuk dat je mee wilt doen! Je hoort snel van ons

Direct
inschrijven

 

Geen les op de volgende dagen:

15 en 16 september kermisweek Voorhout

20 en 21 oktober herfstvakantie

29, 30 december en 5, 6 januari kerstvakantie

23 en 24 februari voorjaarsvakantie

29 en 30 maart paasweekend

20 april bloemencorso

26 en 27 april koningsspelen en koningsdag

3,4,10 en 11 mei meivakantie

17 en 18 mei pinksterweekend

 

Speciale les:

27 en 28 oktober Halloween gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

1 en 2 december pietengym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

9 en 10 februari carnaval gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

bottom of page