Gym is voor iedereen        

bekijk voor alle actuele informatie ook de Facebook pagina

                                Gym Fun 

September 2019 is de groep Gym Fun gestart voor de kinderen vanaf 6 jaar tot en met groep 8 gestart. Dit is een logische vervolg groep na de peuter en kleuter groepen. In deze groep zullen de kinderen in aanraking komen met de echte sporten ze zullen de technieken en tactieken leren die daar bij horen. Ook leren ze om in teams samen te werken om zo tot een betere score te komen. Maar ook vooral de echt leuke activiteiten van gym komen aan bod tijdens deze lessen.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Slagbal, paaltjes voetbal, trefbal, touwzwaaien, handbal, badminton, boogschieten, boksen, salto's, hockey, korfbal, klimmen, jagerbal, pionnen gooien, trefbal en nog veel meer...

De kracht van dit concept is dat we iedere week een ander aanbod hebben!

Tijd, locatie en kleding

De lessen zijn iedere vrijdag in gymzaal het cluster (maar momenteel buiten zie buitenlessen) en starten om 16:30 uur. De lessen zullen stoppen om 17:15 uur.  Indien de kleedkamers weer open zijn zitten de jongens in kleedkamer 2 en de meisjes in kleedkamer 1. Tijdens de lessen wordt sportkleding gedragen en zaalschoenen. (kijk ook even naar de speciale corona maatregelen)

Buitenlessen

Rond juni is de laatste les in de gymzaal, daarna gaan we buiten gymmen in park molentocht in Hooghkamer Voorhout. Momenteel vanwege de corona maatregelen zijn alle lessen in dit park totdat de gymzalen weer open gaan. Hier sporten we op gras/kunstgras of steen graag goede schoenen aan doen waar de kinderen op kunnen rennen (geen slippers).


Hou je ook zo van de gymlessen op school dan is Gym-Fun zeker iets voor jou om aan mee te doen. Wie zou er nou niet extra gym willen hebben in de week?


Aantal deelnemers:

Gym fun kunnen 24 deelnemers aan mee doen (nog 6 plekken beschikbaar) 

Let op VOL=VOL

Er is geen les op:

23 april 

7 mei

Inschrijven voor Gym Fun

          Abonnementen:                                     Data:                                           Aantal Lessen:                         Prijs:

Periode 3

10 lesweken achter elkaar

10 lessen

€ 65

Jaarabonnement

12 september 2020 - eind augustus 2021

30 lessen

€ 172,50

Vanwege corona zullen de periodes dit jaar anders verlopen dan gebruikelijk, hierdoor is geen exacte datum voor wanneer een periode start of eindigt. Mocht je willen weten hoever we precies zijn in een periode stuur dan even een mailtje.


Indien u een keuze heeft kunnen maken dan kan u inschrijven en uw plaats reserveren in de groep door de betaling over te maken naar:

J. Augustinus 

Rekeningnummer: NL59 INGB 0008 8601 02 

Onder vermelding van: Volledige naam kind + sportgroep + gekozen abonnement

(Voorbeeld: Piet Jansen, kleutergym, jaarabonnement)

vakantie

23 april

7 mei

0