top of page

Op zoek naar een sportief verjaardagsfeestje dan ben je hier op het juiste adres. Voor zowel kleine als grote groepen en voor alle leeftijden! Wil je een sportief feestje op maat dat kan, we gaan samen bespreken wat de wensen zijn en kijken of we dit samen kunnen realiseren. Dit kan buiten op een sportveld maar ook in de gymzaal. Trefbal, voetbal, boogschieten, trampoline springen en er is nog veel meer mogelijk!

Ben je als Buitenschoolse opvang op zoek naar een gave sportieve clinic of workshop vraag dan naar het aanbod en de mogelijkheden. Van bootcamp tot levendstratego van boogschieten tot trefbal, hockey of pionnenroof. Is er een gymzaal bij de BSO dan kunnen we ook freerunnen, apenkooien, volleyballen of iets naar keuze doen. Dit zal in overleg met jullie samengesteld worden tot een programma op maat!

Teambuilding kan uitstekend gerealiseerd worden met sport en dat zorgt voor een betere band met je collega's zowel op als naast de werkvloer. Kies uit een op maat gemaakt programma op een door u gekozen locatie. De activiteiten zullen in het teken staan van samenwerken met de hele groep of samenwerken in kleinere groepen die misschien wel tegen elkaar moeten strijden. 

bottom of page