top of page

Peutergym

De peutergym is voor de peuters van 2,5 jaar t/m 3 jaar oud. Elke week wordt er een gevarieerd sport en spel programma aangeboden. Op deze manier worden de kinderen op een spelende manier uitgedaagd op hun eigen niveau en werken ze aan hun motorische ontwikkeling.

Peutergym is de perfecte plek om jouw kindje kennis te laten maken en te stimuleren om te ontwikkelen in allerlei beweegvormen. Denk hierbij aan evenwicht ontwikkelen, klimmen, springen en rennen. Ook gaan we in deze groep voor het eerst kennismaken met verschillende sporten zoals voetbal, hockey, tennis, turnen, enz. Bijna elke les wordt gezamenlijk gestart en hier werken we gelijk aan ons samenwerkingsvermogen in spel vorm.  

Tijdens de peutergym werken we in kleine groepjes die verschillende sport en spel onderdelen af gaan tijdens de les. Elke week staan er andere spellen en motorische uitdagingen klaar. Iedereen komt ook langs in onze klimzaal, waar iedereen naar hartenlust zich kan uitleven op alle klim en klauter uitdagingen die zijn neergezet. Hier heeft elk kind de vrijheid om eigen keuzes te maken in de vele activiteiten die klaar staan.

 

Tijdens de les zal er altijd vrolijke muziek aanstaan en mag 1 ouder aanwezig zijn om het eigen kind te helpen bij alle uitdagingen die ze aan gaan in de les. Sportkleding wordt aangeraden en gymschoenen zijn verplicht.

Wanneer de kinderen 4 jaar zijn geworden en naar school mogen, stromen de kinderen door naar de kleutergym. Hier maken de kinderen zonder ouders hun eerste stappen in het bewegingsonderwijs zoals op school aangeboden wordt. 

Informatie

Groepen, tijden, aantallen, locatie:

 

Zaterdagochtend:

10:30 uur t/m 11:15 uur,  peutergymgym 1, Maximaal 20 deelnemers

11:15 uur t/m 12:00 uur,  peutergymgym 2, Maximaal 20 deelnemers

 

Bezetting in de dreumesgym groepen:

Peutergym 1  (20/20) = VOL

Peutergym 2  (15/20) 

 

Mocht de groep nu vol zijn kan er altijd ingeschreven worden, je komt dan op de wachtlijst te staan en ontvangt als eerste een bericht wanneer er een plekje vrij is gekomen!

 

De locatie is bij gymzaal het cluster. Via de grote hal kom je binnen en ligt de gymzaal aan je rechterhand samen met kleedkamer 1. 

Onder aan de pagina kan je je aanmelden voor een gratis proefles of direct inschrijven voor de lessen. Mochten je vragen hebben, laat het dan even weten en stuur een berichtje.

 

Let op in bovenstaande video staan ook beelden van gym fun*

Abonnementen

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan!

Leuk dat je mee wilt doen! Je hoort snel van ons

Direct
inschrijven

Geen les op de volgende dagen:

15 en 16 september kermisweek Voorhout

20 en 21 oktober herfstvakantie

29, 30 december en 5, 6 januari kerstvakantie

23 en 24 februari voorjaarsvakantie

29 en 30 maart paasweekend

20 april bloemencorso

26 en 27 april koningsspelen en koningsdag

3,4,10 en 11 mei meivakantie

17 en 18 mei pinksterweekend

 

Speciale les:

27 en 28 oktober Halloween gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

1 en 2 december pietengym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

9 en 10 februari carnaval gym, kinderen mogen verkleed maar niet geschminkt (vanwege het afgeven op de materialen) naar de les komen.

bottom of page