Gym is voor iedereen

Tijdens corona hebben wij buiten gym!

Gym voor volwassenen

Bent u een beetje uitgekeken op uw eigen sport? Ook geen zin om altijd dezelfde sport te doen? Beweegt u voor uw gezondheid maar vind u het niet leuk? Als op alle bovenstaande vragen het antwoord ''JA'' is dan wordt het tijd voor iets nieuws. En dan bent u nu aan het goede adres bij gym voor volwassenen. Dit betekend iedere les andere sporten en spellen. Altijd iets lekker fanatiek afgewisseld met leuke spellen of uitdagende sporten. Het is voor iedereen tussen de 18 en ongeveer 60 jaar, mannen en vrouwen door elkaar. We houden rekening met alle niveau verschillen, iedereen moet op zijn eigen niveau mee kunnen doen! 

Wil je ook een keer mee doen schrijf je dan in voor een proefles. Vul het inschrijfformulier in en geef bij bericht alvast jou voorkeursdatum aan voor de gratis proefles. Hierna wordt er via de mail contact opgenomen om een definitieve datum vast te stellen. Tijdens deze proefles doe je mee met de rest van de groep die al wekelijks komt sporten. 

 

Locatie gymzaal het cluster

De gymzaal zit tussen 2 basisscholen in, de achtbaan en de regenboog. Om de gymzaal te betreden zal je door de dubbele blauwe deur moeten lopen en dan rechtsaf zijn de kleedkamers. Kleedkamer 1 is voor de dames en kleedkamer 2 (links het gangetje door en dan rechtsaf) is voor de heren. Vanuit de kleedkamer kan je de gymzaal betreden en de kleedkamers gaan op slot tijdens de les. Er is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig rondom het pand. 

 

abonnementen

*aangepast na corona stop*

Jaarkaart: 6 september t/m 17 juli

Periode 1: 6 september t/m 15 november 

Periode 2: 22 november t/m 14 februari

Periode 3: 21 februari t/m 12 juni

Periode 4: 19 juni t/m 24 juli 

10 ritten stempelkaart:


€ 214,50 (33 lessen)

€ 67,50   (9 lessen)
€ 67,50   (9 lessen)
€ 67,50   (9 lessen)
€ 45,00   (6 lessen)
€ 90,00

Tijd en kleding:

Iedere vrijdag avond is er les en bijna het hele jaar in de gymzaal maar in de zomer gaan we ook naar buiten. Vanaf 19:30 gaan de kleedkamers open van de gymzaal en kan er omgekleed worden. Na het omkleden mag je alvast de zaal in komen. Dan zetten we de materialen klaar en dan zal vanaf 19:45 de les starten! De les eindigt om 21:00 uur en na het omkleden staat er nog wat te drinken klaar in de hal. Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht i.v.m. eigen veiligheid, hygiëne en de zaalvloer. Een flesje water is erg aan te raden om tijdens een rust moment in de les iets te kunnen drinken. 

vakantie dagen

2019:

- 9 augustus (zomerstop)

- 16 augustus (zomerstop)
- 13 september (feestweek)
- 25 oktober (herfstvakantie)
- 20 december (vrijdag voor de kerstvakantie)
- 27 december (kerstvakantie)
2020:
- 3 januari (kerstvakantie)
- 28 februari (voorjaarsvakantie)
- 10 april (goede vrijdag)
- 17 april (koningsspelen)
- 1 mei (meivakantie)